Pozovite nas: +381 11 26 23 046

                        +381 69 24 34 000

FacebookEng-flagSrp-flag

Savladajte engleski bez muke

 

Engleski jezik spada među rasprostranjenije jezike sveta. Njime se služi više od milijardu ljudi, a zvanični je jezik u čak 54 države. Danas je poznavanje engleskog jezika neophodno za mnoga zanimanja i predstavlja preduslov za ulazak u svet kulture, biznisa i međukulturne komunikacije. Ako želite da usavršite ili da sa lakoćom savladate osnove engleskog, izaberite jedan od naših kurseva: opšti, konverzacijski, poslovni / stručni, za polaganje međunarodnih ispita, za decu.

Poslovni/stručni engleski

 

Danas poznavanje engleskog jezika predstavlja neophodan preduslov za ulazak u svet biznisa. Međutim, različite oblasti poslovanja služe se različitim stručnim rečima i izrazima. BISC Vam  nudi specijalizovane kurseve jezika, koji mogu biti: opšti poslovni (obrađuju se teme kao što su formalno predstavljanje, telefoniranje, sastanci, putovanja, rešavanje problema i dr.);  engleski za marketing i menadžment;  engleski za finansije; engleski za turizam i hotelijerstvo; engleski za medije i politiku. Kako je u poslovnom svetu pisana komunikacija od izuzetne važnosti, savetujemo Vam da pohađate i naš KURS POSLOVNE KORESPONDENCIJE, na kome ćete naučiti da pišete poslovna pisma, ponude, narudžbine, rezervacije, ugovore, uslove isporuke, plaćanja, reklamacije i dr.

BISC - Logo

Engleski

Opšti kursevi

 

Opšti kursevi namenjeni su odraslim polaznicima sa ili bez predznanja. Ako ste nekada ranije učili engleski jezik savetujemo Vam da uradite pozicioni test (tzv. placement test) kako bismo odredili kom nivou znanja pripadate i kako da Vam pomognemo da to znanje unapredite. Evropski okvir poznavanja jezika podrazumeva sledeće nivoe: A1 - beginner (totalni početnici): Na kraju kursa znaćete da se predstavite, da kažete gde živite, čime se bavite, da ostvarite osnovnu komunikaciju o temama kao što su život, porodica, posao, škola. A2 - elementary: Na kraju kursa znaćete da pričate o temama iz svakodnevnog života, da opisujete različite situacije, da koristite osnovnu gramatiku.Na kraju kursa znaćete da pričate o događajima i doživljajima, planovima, razmišljanjima i dr. Na ovom nivou prelazi se sva gramatika koja Vam je neophodna da biste se tačno izrazili i da bi Vas sagovornici razumeli. B2 - intermediate: Na kraju kursa moći ćete da sa lakoćom učestvujete u razgovorima različite tematike, pa se zato ovaj nivo često naziva i "konverzacijski". Na njemu ćete obogatiti svoj rečnik i usavršiti gramatiku. C1 - upperintermediate: Na kraju kursa moći ćete tečno, spontano i bez opterećenja da se služite engleskim jezikom. Ovaj nivo se preporučuje svima kojima engleski treba za svakodnevnu komunikaciju ili za putovanje u inostranstvo radi studija ili zaposlenja. C2 - proficiency: Na kraju ovog nivoa moći ćete da bez problema razumete gotovo sve što čujete ili pročitate i da se izražavate na način blizak maternjem jeziku. Škola BISC prati najsavremenije svetske metode podučavanja, pa zato osim udžbenika poznatih svetskih izdavača (Oxford, Cambridge, Macmillan) koristimo i različite audio-vizuelne materijale (filmove, muziku, audio priče). Na svim nivoima uče se sve 4 veštine neophodne za savladavanje stranog jezika (čitanje, slušanje, govor i pisanje). Profesori se trude da svakom polazniku pojedinačno izađu u susret, i da mu pomognu da na jednostavan i neopterećujući način ostvari napredak u poznavanju engleskog jezika.

Konverzacijski kursevi

 

Postoje različiti razlozi zašto većina većina polaznika kurseva stranih jezika ima problem sa konverzacijom. Uglavnom se radi o dva uzroka: nemogućnost česte upotrebe stranog jezika i staromodan sistem učenja u državnim obrazovnim centrima. Da biste ostali u kontaktu sa engleskim jezikom i da biste ga usavršili, škola BISC Vam nudi mogućnost pohađanja konverzacijskih kurseva. Oni mogu biti individualni ili grupni, a na kursevima se obrađuju različite popularne teme iz života kao što su putovanja, muzika, filmovi, moda, i sl

Priprema za međunarodne ispite (TOEFL/IELTS)

 

Putujete u inostranstvo radi studija/posla? Verovatno će Vam biti neophodno da položite neki od međunarodno priznatih ispita kao što su TOEFL i IELTS.

 

Više o TOEFL i IELTS možete pročitati ovde

Engleski za decu

 

1) Program za decu od 4 do 7 godina obuhvata najsavremenije metode učenja kroz zabavne aktivnosti kao što su pevanje, crtanje, igranje i vajanje. Program sprovode profesor engleskog za decu i pedagog/vaspitač. Časovi se održavaju vikendom ili radnim danima u prepodnevnim satima.

2) Program za decu od 8 do 12 godina prati inovativne Oksfordove programe namenjene ovom uzrastu. Uz upotrebu multimedijalnih materijala (filmova, audio zapisa, interneta) učenje postaje zabava koju deca sa nestrpljenjem iščekuju.

www.bisc.rs

info@bisc.rs

Beogradska 14/8, 11 000 Beograd

Tel.  +381 11 24  34 000            mob. +381 69 24 34 000

FacebookTwitterEng-flagSrp-flagBISC - Logo

www.bisc.rs

info@bisc.rs

Uzun Mirkova 3, 11 000 Beograd

tel.  +381 11 26  23 046

mob. +381 69 24 34 000

FacebookTwitterEng-flagSrp-flagBISC - Logo

c 2014 by Bisc-Belgrade International Study Center Created with bg.in.rs

c 2015 by Bisc-Belgrade International Study Center Created with bg.in.rs

Text Box: Kursevi jezika/Privatni časovi     Testovi     Stalni popusti/Promocije     Ostale usluge    Cenovnik    Kontakt
Twitter