Pozovite nas: +381 11 26 23 046

                        +381 69 24 34 000

FacebookEng-flagSrp-flag

Jezik ljubavi, romantike, umetnosti, mode...

 

Francuski jezik vodi poreklo iz latinskog jezika, što ga svrstava u porodicu romanskih jezika, zajedno sa drugim evropskim jezicima kao što su španski, italijanski, portugalski, rumunski... Geopolitički gledano jedan je od najznačajnijih romanskih jezika. Široko je rasprostranjen i njime govori više od 390 miliona ljudi, kao maternjim ili službenim jezikom, što ga po broju govornika čini desetim svetskim i trećim evropskim jezikom. Zastupljen je u preko 57 zemalja sveta. Zvaničan je jezik Ujedinjenih nacija kao i Evropske unije.Ovaj melodični jezik tokom 19. veka smatran je jezikom društvene elite, a početkom 20. veka jezikom diplomatije. Danas je poznatiji kao jezik ljubavi, romantike, umetnosti, mode, kulinarstva. Francuski je jezik kojim su pisali mnogi veliki geniji poput Dekarta i Paskala, filozofi kao što su Volter, Dalamber, Didro, vizionari poput Verna i Igoa, svetski poznati pisci kao što su Lafonten, Molijer, boemi poput Verlena, Bodlera, Remboa, savremeni pesnici kao što su Prever ili Apoliner... i brojni drugi širom sveta poznati pisci. Pored važnosti koju francuski ima u poslovnom svetu kao jedan od najzastupljenijih jezika širom Evrope i sveta, francuski je jezik nekadašnjih trubadura i truvera i predstavlja odraz civilizacije bogate istorijom, kulturom, književnošću, arhitekturom, umetnošću, poezijom, opojnim vinima i parfemima i brojnim drugim zanimljivostima sa kojima se možete sresti kroz učenje jezika šansonjera.

www.bisc.rs

info@bisc.rs

Uzun Mirkova 3, 11 000 Beograd

tel.  +381 11 26  23 046

mob. +381 69 24 34 000

FacebookTwitterEng-flagSrp-flag

c 2015 by Bisc-Belgrade International Study Center Created with bg.in.rs

BISC - LogoBISC - Logo

Francuski

Program 1

 

Program za decu od 4 do 7 godina obuhvata najsavremenije metode učenja kroz zabavne aktivnosti kao što su pevanje, crtanje, igranje i vajanje. Obrađuju se teme bliske dečijem svetu, kao što su brojevi, boje, porodica, delovi tela, životinje... Časovi se održavaju vikendom ili radnim danima u prepodnevnim satima.

 

Francuski za decu

Program 2

 

Program za decu od 8 do 12 godina prati inovativne programe namenjene ovom uzrastu. Uz upotrebu multimedijalnih materijala (filmova, audio zapisa, interneta) učenje postaje zabava koju deca sa nestrpljenjem iščekuju.

Program 3

 

Mentorski program - praćenje osnovnoškolskog programa: u zavisnosti od potrebe, moguće je organizovati grupnu ili individualnu nastavu koja bi pratila osnovnoškolski progam francuskog jezika, gde bi se posebna pažnja posvetila pripremama za kontrolne vežbe kao i na konverzaciju, koja je često nepravedno zapostavljena u školskoj nastavi.

Text Box: Kursevi jezika/Privatni časovi     Testovi     Stalni popusti/Promocije     Ostale usluge    Cenovnik    Kontakt
Twitter